Svečana promocija izdanja Policije akademije na Interliberu

U četvrtak, 14. studenog u 10.15 sati na Interliberu na Glavnoj pozornici u Paviljonu 6 održat će se svečana promocija triju knjiga u izdanju MUP-a

U četvrtak, 14. studenog u 10.15 sati na Interliberu na Glavnoj pozornici u Paviljonu 6 održat će se svečana promocija triju knjiga u izdanju Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost.

Riječ je o knjigama Fiskalni sustav i fiskalni kriminalitet, drugom izdanju knjige Uvod u kriminalistiku i Osnove međunarodne policijske suradnje, sve izdane u izdanju MUP-a 2019. godine.

Uz knjige, izdavačka djelatnost Ministarstva unutarnjih poslova godišnje redovito izdaje četiri broja Policija i sigurnost, koji objavljuje recenzirane znanstvene i stručne radove. Časopis izlazi od 1953. godine, kad je izlazio pod naslovom Priručnik za stručno obrazovanje radnika organa unutrašnjih poslova, a od 2017. godine indeksiran u jednoj od najznačajnijih svjetskih bibliografskih baza – Web of Science Core Collection.

Na Interliberu u paviljonu 6 štand 16f posjetite i štand Policijske akademije do 17. studenog od 10 do 20 sati  gdje možete pronaći dosadašnja tiskana izdanja Ministarstva unutarnjih poslova (priručnike, udžbenike, časopis „Policija i sigurnost“).

Veselimo se vašem dolasku.
 
 

Stranica