Završetak specijalističkog tečaja vodiča i službenih pasa za zaštitu državne granice

Školovanje je uspješno završilo pet vodiča službenih pasa za zaštitu državne granice 

U petak, 21. srpnja, u Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik”, u Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa, završio je specijalistički tečaj vodiča i službenih pasa za zaštitu državne granice za potrebe granične policije.

Školovanje je uspješno završilo pet vodiča službenih pasa za zaštitu državne granice koji su sa službenim psima raspoređeni na rad u policijske uprave.

Uvjerenja o završenom specijalističkom tečaju vodičima službenih pasa uručio je načelnik Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, Josip Ćelić koji je čestitao polaznicima tečaja na uspješno završenom tečaju i poželio puno uspjeha u daljnjem profesionalnom radu.

Voditelj Centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa, Miroslav Puž čestitao je polaznicima i njihovim instruktorima na postignutim rezultatima. Istaknuo je njihovu profesionalnost i predanost ispunjenju svih obaveza plana i programa tečaja. Pohvalio je polaznike i njihove instruktore za izraziti trud i zalaganje tijekom tečaja te na kraju poželio puno uspjeha u radu, s nadom u uspješnu daljnju suradnju.

 

Pisane vijesti