„Upravljanje i provedba projekata u prevenciji“

Slika topvijesti/2012/ozujak/seminartx1.jpg

Seminar pod nazivom „Upravljanje i provedba projekata u prevenciji“ održat će se u Valbandonu u razdoblju od 26. do 30. ožujka 2012. 

U razdoblju od 26. do 30. ožujka 2012. godine. godine u UJ Ministarstva unutarnjih poslova „Valbandon“ održava se seminar pod nazivom „Upravljanje i provedba projekata u prevenciji“. 

Navedeni seminar je zajednički organiziran od strane Ravnateljstva policije, Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske i policije Njemačke Savezne pokrajine Baden-Württemberg.

Seminar se odnosi na problematiku prevencije kriminaliteta s ciljem edukacije policijskih službenika linije rada prevencije, odnosno njihovo osposobljavanje za samostalan praktični rad po preventivnim projektima, s posebnim naglaskom na praćenje provedbe projekata, evaluaciju te promidžbu istih.

Sudionici seminara su rukovodeći policijski službenici za prevenciju iz svih policijskih uprava, policijski službenici Odjela prevencije iz Ureda glavnog ravnatelja policije, policijski službenici predstavnici Ministarstva unutarnih poslova Bosne i Hercegovine, predstavnik Uprave policije te Policijske akademije.

Predavači na seminaru su policijski službenici i njihovi suradnici, eksperti za prevenciju iz Savezne pokrajine Baden-Württemberg, gospoda Joachim Schneider, Kristen Baumbusch, Frank Buchheit, Josef Bronner, Alexander Röchlingte predstavnica Ureda Ujedinjenih naroda za razvoj – UNDP-a Hrvatska Tamara Karaica.



Stranica