Potpisan Sporazum o suradnji s Veleučilištem studija sigurnosti

Ministarstvo unutarnjih poslova potpisalo je sporazum o suradnji s Veleučilištem studija sigurnosti

Ministarstvo unutarnjih poslova potpisalo je sporazum o suradnji s Veleučilištem studija sigurnosti, a nositelj aktivnosti u ime Ministarstva unutarnjih poslova je Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“.

Cilj suradnje je znanstveno-stručna potpora u podizanju kvalitete nastavnog rada i znanstvenog istraživanja, a suradnja će se odvijati razmjenom stručnih i znanstvenih informacija, organizacijom i realizacijom stručnih projekata, konferencija i drugih znanstveno-stručnih skupova te predavanja o temama od zajedničkog interesa.

Veleučilište studija sigurnosti profesorima i nastavnicima Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti otvara mogućnost za razmjenu znanja i iskustva s ekspertima u pojedinim zajedničkim područjima proučavanja i istraživanja. 

Studentima i nastavnicima Veleučilišta studija sigurnosti omogućeno je korištenje fonda Knjižnično-informacijskog centra Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“. Veseli nas činjenica da je Policijska akademija prepoznata kao partnerska institucija koja raspolaže s brojnom stručnom i znanstvenom literaturom u području javne sigurnosti i kriminalistike.  

Potpisivanje ovog sporazuma mogao bi biti temelj za postizanje viših standarda kvalitete u prijenosu znanja studentima obiju institucija.



Stranica