Posjet delegacije Američke akademije forenzičnih znanosti

Slika topvijesti/2015/lipanj/TV_forenz.jpg

Delegaciju je u prostorijama CFIIV-a „Ivan Vučetić“ primio glavni ravnatelj policije Vlado Dominić i načelnik CFIIV-a doc. dr. sc. Gordan Mršić sa suradnicima. Nakon uvodnih razgovora predstavnicima američke delegacije prezentiran je ustroj i područja rada Centra te je organiziran obilazak ustrojstvenih jedinica, kojom prilikom su upoznati sa svim područjima forenzičkog rada koji se provode u Centru za forenzična istraživanja, ispitivanja i vješ

Foto: MUP

Delegacija Američke akademije forenzičnih znanosti (AAFS), na čelu koje je bio novoizabrani predsjednik John Gerns, danas, 15. lipnja, posjetila je Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.

U sastavu delegacije također su se nalazili Robert Barsley, prethodni predsjednik AAFS-a, Nancy Jackson, direktorica Razvoja i akreditacije AAFS-a, zatim članovi Peter Thomas, Denise Lou Ruttman, Moses Schanfield i Shakuntala Sam Teas. U pratnji delegacije bio je prof. Dragan Primorac.  

Delegaciju je u prostorijama CFIIV-a „Ivan Vučetić“ primio glavni ravnatelj policije Vlado Dominić i načelnik CFIIV-a  doc. dr. sc. Gordan Mršić sa suradnicima, a nakon uvodnih razgovora prezentiran im je ustroj i područja rada Centra te je organiziran obilazak ustrojstvenih jedinica, kojom prilikom su upoznati sa svim područjima forenzičkog rada koja se provode u Centru za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“.



Stranica