Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 8. veljače 2021. godine započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore

Seminar je organiziran za 10 policijskih službenika/ca iz Uprave za granicu Ravnateljstva policije, te iz policijskih uprava Zagrebačke, Zadarske, Osječko-baranjske, Šibensko-kninske i Sisačko-moslavačke.
 
Zbog epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane epidemijom bolesti  COVID 19, Seminar se provodi uporabom sustava e-obrazovanja Policijske akademije i on line video nastavom putem aplikacije Skype for business.
 
Seminar traje pet dana u kojem će polaznici obrađivati teme poput: pedagoško-andragoške osnove obrazovanja odraslih, didaktičke osnove obrazovanja odraslih, komunikacijske vještine, te će kroz brojne praktične vježbe steći osnovna znanja iz područja pedagogije i andragogije, metodike i didaktike te njihovoj praktičnoj primjeni u izvođenju raznih oblika poučavanja odraslih.
 
Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru naloženih od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, voditelj Seminara, i mr.sc. Marija Pajur, voditeljica nastave na Seminaru, koji su polaznicima/cama zaželjeli uspješan i kvalitetan rad.
 

Pisane vijesti