Brzim antigenskim testovima testirano 365 polaznika i polaznica

Slika /02_vijesti/2021/5 mjesec/testiranje.jpg

Brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2 testirano je svih 365 polaznica i polaznika koji su stigli na kontaktnu nastavu u Policijsku školu „Josip Jović“. Svi testovi pokazali su negativan rezultat, odnosno da kod polaznika nema prisutnosti virusa

Ovaj tjedan započeo je novi ciklus u Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka. Na kontaktno-situacijsku nastavu na Policijsku akademiju pristiglo je 365 polaznica i polaznika koji su već ranije odradili online nastavu, a u Policijskim upravama prema mjestu prebivališta, i stručnu praksu.

U suradnji s Doma zdravlja MUP-a i doktoricom Benko te njezinim stručnim timom, brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2, prilikom dolaska na Policijsku akademiju, testirano je svih 365 polaznica i polaznika, a svi rezultati bili su negativni,  odnosno pokazali su da nije bilo prisutnosti virusa kod polaznika.

Polaznici Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac na kontaktnoj nastavi su do 16. srpnja 2021., a svima njima želimo puno uspjeha u radu i daljnjem školovanju.

Pisane vijesti