Korištenje usluge smještaja i prehrane na Policijskoj akademiji za vrijeme ljetnih ispitnih rokova

S obzirom na trenutne uvjete na Policijskoj akademiji, uzrokovane posljedicama potresa i epidemijom koronavirusa, te uvažavajući epidemiološke upute i preporuke, Policijska akademija za vrijeme održavanja ljetnog ispitnog roka u akademskoj godini 2019./2020. može osigurati smještaj za 57 studenata.
Prilikom smještaja poštivat će se kriteriji jedan student u jednoj sobi, socijalna distanca, obvezna dezinfekcija i mjerenje temperature pri ulasku na Policijsku akademiju.

S obzirom na ograničene smještajne kapacitete, smještaj na Policijskoj akademiji možemo osigurati isključivo onim studentima koji dolaze iz udaljenijih policijskih uprava i ne mogu u istom danu putovati i prisustvovati na ispitu.

Onim studentima koji mogu u istom danu putovati i prisustvovati ispitu, preporučuje se korištenje prava na putne troškove po odlasku i povratku s ispita koje je propisano u  članku 39. i 41. Pravilnika o policijskom obrazovanju (NN 113/12, 81/13 i 5/14) i ugovora o školovanju koje ste sklopili s Ministarstvom unutarnjih poslova.  Napominjemo kako je s ovom odlukom upoznato Ravnateljstvo policije i Kabinet ministra.

Kako bismo mogli osigurati smještaj i prehranu, molimo vas da svojim voditeljima godina dostavite podatak u kojim terminima biste koristili smještaj i prehranu na Policijskoj akademiji za vrijeme ljetnog ispitnog roka. Podatak o korištenju samo prehrane dostavljaju oni studenti koji prema navedenom Pravilniku i ugovoru ostvaruju to pravo.

Zbog ograničenog kapaciteta nije moguće rezervirati smještaj više dana u kontinuitetu izvan datuma ispitnih rokova.  

Napominjem kako restoran na Policijskoj akademiji zbog oštećenja u potresu nije u funkciji, već se obroci dijele u šatoru sa stražnje strane kuhinje uz poštivanje svih epidemioloških uputa. Prehrana će se osigurati u obliku toplog obroka ili toplog sendviča, ovisno o mogućnostima.

Podatke dostavljate popunjavajući tablicu u privitku najkasnije do petka, 5. lipnja do 8 sati slanjem  e-maila voditeljima svojih godina.

Uz to još jednom obraćamo pozornost na prije dolaska na ispitne na Policijsku akademiju pročitate sve važne obavijesti i upute kao i raspored prostorija za održavanje ispita koji će se svakodnevno ažurirati.