Završetak specijalističkog tečaja za vodiče i službene pse za praćenje ljudskog traga

Na Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“, u Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u tijeku su 2 specijalistička tečaja za vodiče i službene pse

U četvrtak, 09. studenog 2023. godine u Policijskoj akademiji “Prvi hrvatski redarstvenik”, u Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa, završio je specijalistički tečaj vodiča i službenih pasa za praćenje ljudskog traga za potrebe Zapovjedništva za intervencije.

Školovanje je uspješno završilo troje vodiča službenih pasa za praćenje ljudskog traga koji su sa službenim psima raspoređeni na rad u policijske uprave.

Uvjerenja o završenom specijalističkom tečaju vodičima službenih pasa uručio je načelnik Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik”, Josip Ćelić koji se obratio polaznicima tečaja i čestitao na uspješno završenom tečaju, te poželio puno uspjeha u daljnjem profesionalnom radu.

Voditelj Centra za obuku vodiča i dresuru službenih pasa, Miroslav Puž također se obratio i čestitao polaznicima i njihovim instruktorima na uspješno završenom tečaju, nadajući se dobroj i uspješnoj budućoj suradnji.

Na Policijskoj akademiji „Prvi hrvatski redarstvenik“, u Centru za obuku vodiča i dresuru službenih pasa u tijeku su 2 specijalistička tečaja i to specijalistički tečaj za vodiče i službene pse napadačke namjene, za potrebe Zapovjedništva za intervencije, te specijalistički tečaj za vodiče i službene pse za detekciju eksploziva sukladno potrebama Protueksplozijske službe.

Pisane vijesti