Započeo tečaj za nadzor tahografa

Tečaj će trajati do 29. rujna, a polaznici će steći potrebna znanja i vještine potrebne za obavljanje nadzora nad radom vozača i vozila s ugrađenim analognim i tahografskim uređajem

FOTO: PA

Danas, 21. rujna 2020. godine na Policijskoj akademiji, započeo je tečaj za nad radom vozača i vozila s ugrađenim analognim i tahografskim uređajem. Tečaj pohađa 15 policijskih službenika iz Policijskih uprava diljem Republike Hrvatske, a trajat će do 29. rujna.

Polaznici tečaja steći će potrebna znanja i vještine kako bi mogli obavljati nadzor nad radom vozača i vozila sa ugrađenim analognim i tahografskim uređajem u cestovnom prometu.

Na otvorenju tečaja sudjelovali su voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije Ilija Jakić, policijski službenik Službe za sigurnost cestovnog prometa Uprave policije Marijan Vučko te policijski službenik Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije Zoran Zebec, ujedno i voditelj tečaja.

Predavanja i praktičan rad na tečaju provest će se u prostorijama i krugu Policijske akademije te na prometnicama Grada Zagreba, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila