Započeo još jedan Pedagoško-instruktivni seminar

Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera i preporuka za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru 

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju danas je u e-učionici Policijske akademije započeo Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar je organiziran za deset policijskih službenica i službenika iz Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost, Uprave za granicu, Visoke policijske škole i Policijske uprave zagrebačke.
 
Seminar traje pet dana u kojem će polaznici obrađivati teme poput: pedagoško-andragoške osnove obrazovanja odraslih, didaktičke osnove obrazovanja odraslih, komunikacijske vještine, te će kroz brojne praktične vježbe steći osnovna znanja iz područja pedagogije i andragogije, metodike i didaktike te njihovoj praktičnoj primjeni u izvođenju raznih oblika poučavanja odraslih.
 
Seminar se provodi uz primjenu svih epidemioloških mjera i preporuka za izvođenje nastave u zatvorenom prostoru propisanih od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.
 
Tijekom seminara polaznici će pored osobnog kontakta i interakcije s voditeljicom nastave Marijom Pajur, koristiti i sve prednosti koje pruža sustav e-obrazovanja koji kontinuirano dorađuju, uređuju i dograđuju policijski službenici Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost.
 
Seminar je otvorio pomoćnik voditelja Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Ivko Gavranić, koji je polaznicima zaželio uspješan i kvalitetan rad. 
 
Polaznicima se obratio i voditelj seminara Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju.

Stranica