Započela nastava nove generacije policajaca i policajki

Slika topvijesti/2015/rujan/Upis_polaznika_policija2015/TV_upis_polaznika.jpg

U ovu generaciju, P-11, primljeno je 325 polaznika i polaznica koji su prošli selekcijski postupak. Polaznici su u školu počeli pristizati još tijekom nedjelje i tijekom ponedjeljka, kada su zadužili odoru i opremu, upoznali se sa kućnim redom  

Foto: MUP

U Policijskoj školi Josipa Jovića na Policijskoj akademiji u utorak, 8. rujna 2015. godine, započela je nastava nove generacije polaznika i polaznica Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2015./2016. U ovu generaciju, P-11, primljeno je 325 polaznika i polaznica koji su prošli selekcijski postupak.


Polaznici su u školu počeli pristizati još tijekom nedjelje i tijekom ponedjeljka, kada su zadužili odoru i opremu, upoznali se sa kućnim redom i svojim obavezama. Nakon jutarnje smotre svih odjela, prvog podizanja državne zastave i intoniranja himne Lijepa naša domovino, 18 odjela počelo je s nastavom koja će biti podijeljena u dva turnusa. Dobrodošlicu polaznicima i polaznicama zaželio je voditelj Policijske škole „Josip Jović“ Marjan Žuljević, koji im je predstavio svoje suradnike, a predstavili su im se i nastavnici koji će im predavati tijekom narednih deset mjeseci.
 



Stranica