Zahvalnice „Wings for Life World Run“ primili učenici i polaznici Policijske škole

Stotinu budućih policijskih službenika s voditeljima i nastavnicima trčalo je trasom u okolici Policijske akademije, pješačkim stazama i u Parku Maksimir 

Na svečanom postrojavanju polaznika i učenika Policijske škole u utorak, 24. svibnja polaznicima i učenicima uručene su zahvalnice za sudjelovanje i organizaciji  virtualne utrke „Wings For Life World Run“.
 
Podsjetimo, utrka je održana početkom svibnja diljem svijeta, a za polaznike i učenike Policijske škole organizirana je u Policijskoj akademiji. 
 
Za stotinu polaznika 17. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac i učenika 3. a i 3. b razreda Ministarstvo unutarnjih poslova omogućilo sudjelovanje u utrci putem mobilne aplikacije pokrivši troškove startnine. Trčali su trasom osmišljenom u okolici Policijske akademije, pješačkim stazama i u Parku Maksimir s voditeljima i nastavnicima.  
 
Polaznici zaduženi za osiguranje trase i druge zadaće vezane uz organizaciju utrke svoje su obveze izvršili besprijekorno. 
 
Sudionici utrke putem mobilne aplikacije uključili su se u tim pod nazivom MUP RH – POLICIJSKA AKADEMIJA, koji postoji od početka sudjelovanja Policijske akademije u ovoj globalnoj humanitarnoj utrci održanoj prvi puta u Hrvatskoj 2014. godine. Timu su se i ove godine pridružili dugogodišnji članovi, policijski službenici iz svih policijskih uprava. 
 
Kapetanica tima, policijska službenica Maja Krajcar, u ime načelnika Policijske akademije i voditelja Policijske škole zahvalila je svim sudionicima utrke u Policijskoj akademiji i svim članovima tima MUP RH – POLICIJSKA AKADEMIJA, gdje god se nalazili, na sudjelovanju u utrci i organizaciji utrke. 
 
- Ponovno ste pokazali da imate veliko srce i da se bez zadrške uključujete u humanitarne aktivnosti. Ovo nije prva takva aktivnost u kojoj ste sudjelovali kao polaznici i učenici Policijske škole, a zasigurno nije niti posljednja. Činite dobro kad god za to imate mogućnost, jer dobro je jednina vrijednost koja raste kada je dijelite drugima - poručila je Maja Krajcar svim polaznicima i učenicima Policijske škole. 


Stranica