WINGS FOR LIFE WORLD RUN ZADAR 2017.

Slika topvijesti/2017/sijecanj/wings_nasl.jpg

U Zadru će se ove godine, 7. svibnja, po četvrti puta održati humanitarna utrka Wings for Life World Run na kojoj policijski službenici i polaznici Policijske škole "Josip Jović" sudjeluju od prve utrke održane u Republici Hrvatskoj 2014. godine.

Foto: Policijska akademija

U Zadru će se ove godine, 7. svibnja, po četvrti puta održati humanitarna utrka Wings for Life World Run na kojoj policijski službenici i polaznici Policijske škole "Josip Jović" sudjeluju od prve utrke održane u Republici Hrvatskoj 2014. godine.

Svake se godine broj sudionika koji su trčali za klub MUP RH povećavao i na taj smo način pridonijeli humanitarnom cilju utrke. Ukupan prihod od kotizacija namijenjen je istraživanju izlječenja ozljeda leđne moždine.

U utorak, 24. siječnja, u kino dvorani Visoke policijske škole predstavnici organizatora utrke održali su prezentaciju za polaznike Policijske škole, studente i sve zainteresirane djelanike MUP-a RH.

Informacije o utrci i prijavama možete pronaći na poveznici: http://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/hr/zadar/, na kojoj se možete prijaviti uz uplatu kotizacije. Kotizacija do 31. siječnja iznosi 100 kuna, a nakon toga će se povećati na 150 kuna.

Naknadno ćemo objaviti link putem kojeg se možete prijaviti u tim koji će biti kreiran za MUP RH.

Pogledajte VIDEO i doživite dio atmosfere s utrke Zadar 2016.

Vidimo se u Zadru!



Stranica