Vrtićka i predškolska grupa posjetila Policijsku akademiju

Slika topvijesti/2015/ozujak/dj_vrtic_IBM/IMG_6296gore.jpg

I ovakve aktivnosti dio su Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama jer se djeca vrtićke i predškolske dobi uče prometnim propisima i upoznaju s pravilnim sudjelovanjem u prometu.  

Foto: MUP
 
U  subotu, 21. ožujka, skupina djece iz Dječjeg vrtića "Ivana Brlić Mažuranić" u Donjoj Dubravi posjetila je Policijsku akademiju i Policijsku školu "Josip Jović". Mališani, koji su bili u pratnji odgajatelja i roditelja, s velikom su pažnjom razgledavali policijska vozila i motore, a mnogi su htjeli i sjesti na motor, te se fotografirati za uspomenu. I ovakve aktivnosti dio su Nacionalnog programa sigurnosti prometa na cestama jer se djeca vrtićke i predškolske dobi uče prometnim propisima i upoznaju s pravilnim sudjelovanjem u prometu.
 
Instruktori su im održali i prigodne demo vožnje te predavanje o prometnim propisima, a na kraju posjeta imali su prilike vidjeti i vježbe dresiranih policijskih pasa. Djecu, odgajatelje i roditelje u predvorju policijske škole pozdravio je i Marjan Žuljević, voditelj Policijske škole "Josip Jović". Protekli tjedan su u dva navrata gosti Policijske akademije bila djeca iz Dječjeg vrtića "Leptir".


Stranica