Vlada SAD-a ustupila PA opremu za programe obuke

Slika topvijesti/2015/listopad/BucknerRadmilovic.jpg

Prvenstvena namjena opreme je korištenje za program "Partnership for Education", a oprema će se sukladno memorandumu o razumijevanju koristiti i za regionalne programe ICITAP i OPDAT, te za potrebe obuke i nastave na Policijskoj akademiji. Tako je u kino dvorani Visoke Policijske škole instaliran novi projektor, kvalitetnije i veće projekcijsko platno, kabina i set za prevođenje i suvremeni  

Foto: MUP
 
Vlada Sjedinjenih američkih država ustupila je Policijskoj akademiji na korištenje vrijednu audio-vizualnu opremu namijenjenu za provođenje programa "Partnerstvo za obrazovanje" (Partnership for Education), koja se sastoji od projektora, projekcijskog platna, kabine za prevođenje i sve prateće opreme koja će se koristiti u Policijskoj akademiji.
 
U ime Vlade Sjedinjenih američkih država i Ministarstva unutarnjih poslova RH, memorandum o razumijevanju potpisali su regionalni časnik za sigurnost Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu Colin Buckner i načelnik Policijske akademije Želimir Radmilović.
 
Prvenstvena namjena opreme je korištenje za program "Partnership for Education", a oprema će se sukladno memorandumu o razumijevanju koristiti i za regionalne programe ICITAP i OPDAT, te za potrebe obuke i nastave na Policijskoj akademiji. Tako je u kino dvorani Visoke Policijske škole instaliran novi projektor, kvalitetnije i veće projekcijsko platno, kabina i set za prevođenje i suvremeni audio sustav sa bežičnim slušalicama i mikrofonima.


Stranica