​Visoka policijska škola ispratila kolegicu u mirovinu nakon 44 godine rada

Višnja Čalić cijeli radni vijek provela je u studenskoj referadi kao stručni referent za studenska pitanja

Zaposlenici Visoke policijske škole u Zagrebu danas su u mirovinu ispratili kolegicu Višnju Čalić. Ona je na radnom mjestu stručnog referenta za studenska pitanja u studenskoj referadi provela cijeli radni vijek. To joj je bilo prvo radno mjesto na kojem je radila pune 44 godine i stekla uvjete za punu starosnu mirovinu.

Načelnica Policijske akademije dr. sc. Davorka Martinjak je zahvalila Višnji na njezinom radu i istaknula kako je posebno veseli izjava da je bila zadovoljna kolegama i radnom atmosferom.
„Svi se iz studenskih dana sjećamo se teta u referadi i najstrožih profesora. Mislim da će studenti imati puno uspomena na našu Višnju“, zaključila je načelnica Martinjak.

Dekan Visoke policijske škole dr. sc. Krunoslav Borovec je rekao kako je Višnja najviše godina života i rada posvetila upravo Visokoj policijskoj školi i to doista treba cijeniti te ćemo joj na tome biti iznimno zahvalni.
„Sretan sam što mamo danas priliku ispratiti kolegicu koja zadovoljna odlazi u mirovinu. Drago mi je što idete veseli u mirovinu, ali mi je i žao što gubimo suradnicu s kojom smo svi mi ovdje redom bili zadovoljni“, rekao je Borovec i zaželio svim kolegama da radni vijek provedu u dobrom i pozitivnom okruženju i da na kraju odu u mirovinu zadovoljni veseleći se danima koji su pred njima.

Višnja Čalić se zahvalila svima i zaključila: „Svoju sam mirovinu uspjela doživjeti zahvaljujući dobrim šefovima i dobrim kolegama, jer da nije bilo tako vjerojatno bi bila privremena mirovina“.

Visoka policijska škola ove godine obilježava 50 godina. Naime, tadašnja Viša škola za unutrašnje poslove u akademskoj godini 1970/71. započela je s radom odnosno izvođenjem nastave.
 

Stranica