VII. klasa Srednje policijske škole za unutarnje poslove obilježila 40 godina mature

Svaki razred je nakon 40 godina održao i sat razrednika u Policijskoj školi „Josip Jović“

Prošlog mjeseca polaznici VII. klase Srednje škole za unutarnje poslove (generacija 1978./1982.) okupili su se na Policijskoj akademiji kako bi obilježili 40 godina mature.
 
Ova svečanost okupila je više od 100 polaznika VII. kase koji su se svečano postrojili na platou Policijske akademije. Svečanosti su prisustvovale i tri supruge poginulih kolega u Domovinskom ratu: Zorica Butorac, Vinka Glibušić i Ljiljana Šurbek Bošnjak.
 
Nakon intoniranja himne i minute šutnje za sve poginule i nestale kolege iz VII. klase u Domovinskom ratu, te za sve preminule polaznike i profesore obratio se Ivan Damjanović iz VII. klase. Sve je u ime Policijske akademije pozdravio i koordinator za policijsko obrazovanje i zajedničke poslove Dane Trkulja. Svaki razred je s nekim od svojih nastavnika  nakon 40 godina održao i sat razrednika u Policijskoj školi „Josip Jović“.
 
Na spomeniku Prvom hrvatskom redarstveniku položen je vijenac i zapaljene svijeće, a sveta misa zadušnica za sve poginule i nestale kolege u Domovinskom ratu, polaznike VII. klase te sve preminule kolege i profesore održana je u Kapelici sv. Mihovila.
 

Stranica