Uspjesi djelatnika Policijske akademije u streljaštvu

Novac od kotizacija uplaćen je za liječenje male Riječanke Mile koja putuje na liječenje u SAD

Na strelištu Drenova u Rijeci jučer, 31. ožujka, održano je natjecanje u praktičnom streljaštvu Steel Challenge Match. Natjecanje je održano s pištoljem i repetirajućom sačmaricom u organizaciji Practical Shooting Club Reful Rijeka.

Nastupajući s oba oružja, na vrlo zanimljivim pucačkim stazama, djelatnici Policijske akademije i članovi Sekcije streljaštvo Davor Benšak i Hrvoje Marić u jakoj domaćoj i međunarodnoj konkurenciji osvojili su četvrto i prvo mjesto u ukupnom pojedinačnom poretku. 
 
U ekipnoj konkurenciji, prijateljskom gestom organizatora, pridodan im je jedan član jer je ekipa morala brojiti tri člana, te su naši pucači osvojili treće mjesto.

Dobro organiziran meč, gostoprimstvo i susretljivost domaćina kao i odlični međusobni odnosi strijelaca na mečevima u Rijeci, postali su pravilo.

Natjecanje je imalo i humanitarni karakter jer je novac od kotizacija, kojem su još pridodani dobrovoljni prilozi i donacije većine sudionika ovog natjecanja, uplaćen za liječenje male Riječanke Mile Rončević koja uskoro putuje na eksperimentalno liječenje u Philadelphiju.

Stranica

Dokumenti