"Uključi se za Bistru"

Naziv je akcije prikupljanja donacija za Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Bistra

Policijska akademija, Policijska škola „Josip Jović“ 2018. godine pokrenula je akciju volontiranja u Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Bistra.

Tijekom godine dana više od stotinu volontera, polaznika Policijske škole, studenata i djelatnika boravilo je svake subote ili nedjelje u Bolnici pružajući tamošnjim pacijentima ono što im je najviše potrebno: prisustvo prijatelja, toplu riječ, topao dodir i ljubav.

Pandemija virusa COVID-19 onemogućila je takav oblik potpore pacijentima Bolnice pa smo uoči Božića organizirali akciju prikupljanja osnovnih namirnica i proizvoda koji su im najpotrebniji.

Prikupljene stvari u ime načelnice Policijske akademije i svih djelatnika koji su svojim prilogom sudjelovali u akciji voditelju Odjela za unaprjeđenje kvalitete Specijalne bolnice Bistra gospodinu Tomislavu Sariću predao je pomoćnik voditeljice Policijske škole Hrvoje Marić. Pri tome je svim djelatnicima Bolnice i ponajprije pacijentima poželio sretne blagdane i Novu godinu sa željom za nastavak naše suradnje i prijateljstva.

Gospodin Sarić također je, uz najljepše želje povodom blagdana, istakao vrijednost suradnje Policijske akademije i Specijalne bolnice u Bistri i zahvalio za donaciju sa željom da što prije možemo ponovo osobno doći u bolnicu što je od neprocjenjive vrijednosti za njihove pacijente.

Božićna jelka za naše prijatelje u Bistri bit će i dalje ovdje u Policijskoj akademiji i pod svojim granama skupljati za njih poklone.

Veliko hvala svima!

Stranica