Učenici Policijske škole „Josip Jović“ sudjelovali na Prvenstvu grada Zagreba u skijanju

Učenici Policijske škole „Josip Jović“ prvi puta sudjelovali su na Prvenstvu grada Zagreba za djevojke i mladiće srednjih škola u skijanju – veleslalomu.


U petak, 10. ožujka 2023. godine Školski sportski savez grada Zagreba na zagrebačkom Sljemenu organizirao je natjecanje za djevojke i mladiće srednjih škola u veleslalomu.

Sveukupno je nastupilo 54 djevojaka i 55 mladića iz srednjih škola grada Zagreba.

Učenici Policijske škole „Josip Jović“, Patrik Pospiš i Roko Orešković  predstavljali su Policijsku akademiju „Prvi hrvatski redarstvenik“, Policijsku školu „Josip Jović“ te im ovim putem čestitamo na odlično odrađenoj vožnji.

Učenici Policijske škole „Josip Jović“  i njihov voditelj Hrvoje Sladetić pokazali su kako ovakva vrsta sportskih natjecanja može biti poticaj policijskim službenicima da održavaju i unaprjeđuju svoju tjelesnu pripremljenost.

Dokazali su svim učenicima i polaznicima Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, ali i policijskim službenicima kako se uz svoje školovanje i rad mogu redovno baviti sportskim aktivnostima, što će im zasigurno pomoći u izvršavanju svakodnevnih zadaća.

Čestitamo svima na uspješno završenoj utrci te im želimo puno sreće i uspjeha na budućim natjecanjima.

Pisane vijesti