U Policijskoj školi „Josip Jović“ održan malonogometni turnir

Malonogometni turnir u kojem su sudjelovali učenici trećih i četvrtih razreda Policijske škole „Josip Jović“ kao i polaznici prekvalifikacije P18

Na turniru koji je održan u športskoj dvorani Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“, sudjelovalo je 14 malonogometnih ekipa. Natjecanje je organizirano na principu sustava eliminacija i liga sustava.

Nakon eliminacijskih utakmica ostalo je sedam ekipa koje su po principu liga sustava igrale međusobno, te smo na kraju dobili pobjednika s najviše osvojenih bodova.

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Peranović Mihael, Lukinić Leon, Sesar Borna i Ciprijanović Luka iz odjela 5, te Mićan Domagoj i Maček Lovro iz odjela 6 prekvalifikacije P18.

Turnir je organiziran u suradnji Službe za policijski trening i Policijske škole “Josip Jović”, a cilj je bio ponuditi učenicima i polaznicima sportsko - zabavni sadržaj kojim se promoviraju nogomet, sport i zdrav život.

Sudjelovanje na raznim sportskim manifestacijama je ono što polaznicima i učenicima omogućuje da pokažu i unaprijede svoje prije stečene talente i vještine, te nastave sa svojim sportskim i drugim aktivnostima uz redovno školavanje na Policijskoj akademiji "Prvi hrvatski redarstvenik".

Čestitamo pobjedničkoj ekipi i svim natjecateljima!

Pisane vijesti