U Policijskoj školi "Josip Jović" nastavlja se provedba pilot-projekta "Domovinski rat - Josip Jović"

Izv. prof. dr. sc. Ante Nazor održao predavanje na temu: Povijesni aspekti Domovinskog rata s naglaskom na važne datume u stvaranju suvremene Republike Hrvatske

U četvrtak 9. ožujka 2023.g. u Policijskoj školi "Josip Jović" za polaznike Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka predavanje u sklopu pilot-projekta Domovinski rat-Josip Jović, održao je izv. prof. dr. sc. Ante Nazor na temu: Povijesni aspekti Domovinskog rata s naglaskom na važne datume u stvaranju suvremene Republike Hrvatske. Tako da su sada ovu komponentu odslušali svi polaznici njih oko 490.
U uvodnom djelu, voditelj pilot-projekta Zdravko Valenta, nastavnik stručnih predmeta u Policijskoj školi "Josip Jović" predstavio je predavača prof. Antu Nazora i članove Udruge „TIGAR 90/91 Rakitje“ koji su sudjelovali na završnom predavanju. Predsjednik Udruge  Petar Bajan, Ivan Bošnjak, tajnik Udruge, brigadni general Zdravko Andabak i brigadir Nikola Županić.
Potom je, prije nego je dao riječ predavaču, sve prisutne pozvao da minutom šutnje odaju počast svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima.
Polaznici su pljeskom zahvalili predavaču i pozdravili nazočne Tigrove do novog susreta u Spomen domu Tigrova na terenskoj nastavi u sklopu nastavka provedbe pilot-projekta Domovinski rat-Josip Jović.

Stranica