U Osijeku započeo seminar stručnog usavršavanja za pomoćnike policijskih postaja

U PU osječko-baranjskoj održava se seminar pomoćnicima načelnika policijskih postaja iz četiri županije

Od 13. do 15. svibnja u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj održava se seminar stručnog usavršavanja rukovoditelja srednje razine rukovođenja. Seminar je namijenjen pomoćnicima načelnika policijskih postaja, a sudjeluju svi pomoćnici načelnika policijskih postaja iz PU vukovarsko–srijemske, PU brodsko–posavske, PU požeško–slavonske te PU osječko–baranjske. Program je izrađen temeljem zahtjeva Ravnateljstva policije u suradnji s Policijskom akademijom, a izvode ga profesori Visoke policijske škole i policijski službenici Ravnateljstva policije.
 
Seminar je, nakon pozdravnog obraćanja načelnika PU osječko–baranjske Ladislava Becea, otvorio načelnik Policijske akademije Dubravko Novak, koji je pozdravio prisutne te ukratko objasnio cilj i svrhu seminara. Na otvorenju je bila i voditeljica programa stručnog usavršavanja Smiljana Jurković, koja je ukratko objasnila i značaj ovog seminara.
 
Cilj ovog usavršavanja je stjecanje kompetencija policijskih rukovoditelja za kvalitetno upravljanje policijskom organizacijom koristeći moderne metode, stilove i tehnike upravljanja i vođenja.

Stranica