U Kuparima završen tečaj za graničnu policiju

Nastavak tečaja održan je uz poštovanje svih epidemioloških uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite RH

Prošlog tjedna od 18. do 22. svibnja u smještajnom objektu granične policije „Mladost“ u Kuparima PU dubrovačko-neretvanske održan je nastavak tečaja granične policije koji je zbog epidemiološke situacije bio prekinut 13. ožujka. 
 
Nastavak tečaja održan je uz poštovanje svih epidemioloških uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite RH. 
 
Na tečaju su bili policijski službenici iz četiri policijske uprave s juga zemlje: PU dubrovačko-neretvanske, PU splitsko-dalmatinske, PU šibensko-kninske i PU zadarske. Tečaj je okončan završnim ispitom kojem su pristupila 24 policijska službenika. Policijska službenica Elena Benčik iz Postaje granične policije Gruda pohvaljena je za izuzetno zalaganje tijekom Tečaja granične policije i odličan uspjeh na završnom ispitu. 
 
Ispitno povjerenstvo bilo je sastavljeno od voditelja Službe za granicu Antuna Ljubića, voditeljice ovog programa specijalizacije Ivane Hercege, voditeljice Odjela za graničnu kontrolu Lidije Matičević i pomoćnice načelnika za graničnu kontrolu PGP Gruda Stane Urlović. 
 
Tečaj, kao i njegov nastavak, organizirala je voditeljica programa specijalizacije Ivana Herceg iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizacije Policijske akademije. 


Stranica