U knjižnici Policijske akademije „Prvi hrvatski redarstvenik“ prezentirani najčitaniji hrvatski pisci

Izložba traje od 02. do 30. studenog 2023.

U sklopu manifestacije Mjesec hrvatske knjige koja traje od 15. listopada do 15. studenog, danas je u knjižnici Policijske akademije ''Prvi hrvatski redarstvenik'' postavljena izložba na kojoj se može saznati nešto više o devet hrvatskih književnika i književnica čija su djela među najčitanijima u našoj knjižnici.

Posjetitelji će tako na izložbi moći pročitati kratke biografije i zanimljivosti iz života: romanopisca i jezikoslovca Kristiana Novaka, novinara i scenarista Renata Baretića, pisca i pjesnika Ivice Prtenjače, prozaika i dramatičara Damira Karakaša, književnika i scenarista Gorana Tribusona, putopisca Davora Rostuhara, književnice i književne kritičarke Julijane Matanović, pjesnikinje i prozaistice Ivane (Simić) Bodrožić te književnika i književnog povjesničara Pavla Pavličića.

Bit će također moguće pogledati njihove fotografije te njihova raznovrsna djela u posjedu knjižnice, a u planu je i nabava novih naslova navedenih autora i autorica što će sigurno razveseliti sve njihove vjerne čitatelje i čitateljice.

Stranica