U Hrvatskom zavodu za zapošljavanje prezentirano je zanimanje policajac/policajka

Slika /02_vijesti/2022/07/HZZO .jpg

U Hrvatskome zavodu za zapošljavanje - Regionalnome uredu Zagreb, održana je prezentacija Policijske škole „Josip Jović“ te promocija natječaja za upis novih polaznika i polaznica

U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Regionalno uredu Zagreb, 13. srpnja 2022. godine održana je promotivna aktivnost  Policijske škole „Josip Jović“ u svrhu prikupljanja zainteresiranih osoba koje su prijavljene na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a odgovaraju uvjetima natječaja Ministarstva unutarnjih poslova RH za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godine koji je otvoren do 15. kolovoza 2022. godine.

Uvodni govor održala je predstojnica Regionalnog ureda Zagreb, Marija Halić, nakon čega se u ime Policijske škole „Josip Jović“ uvodno obratio voditelj stručnog aktiva, Ante Jolić, a nakon njega policijski službenici – nastavnici stručnih predmeta, Slađana Mijić i Josip Pandurević - te su o svojim iskustvima na Policijskoj školi „Josip Jović“ i razlozima opredjeljenja za zanimanje policajac/policajka prisutne upoznali polaznica odjela 15 Matea Božić, kao i polaznici odjela 18 Filip Ramić i Marko Bralić.

Na kraju radnog sastanka održana je radionica iz područja kriminalističke tehnike konkretno, prezentacija uzimanja otisaka papilarnih linija i otiska dlana na već pripremljene podloge u obliku „Diploma“.

Valja napomenuti kako je na prezentaciji programa prezentacije Policijske škole „Josip Jović“ bilo dinamično i od strane zainteresiranih osoba, vrlo konkretnih i zanimljivih postavljenih pitanja, na koje su predstavnici Policijske škole „Josip Jović“ rado odgovarali, a prezentacija je završila s iskazanim interesom za podnošenjem prijava na temelju raspisanog natječaja.

Pisane vijesti