Tvrtka GDi omogućila Policijskoj akademiji besplatan pristup Esri ArcGIS platformi

Slika /02_vijesti/2021/6 mjeseci/ArGIS2.JPG

Policijska akademija i tvrtka GDi, koja već više od četvrt stoljeća surađuje s Ministarstvom unutarnjih poslova, potpisale su ugovor o korištenju, bez naknade, Esri ArcGIS geoinformacijske platforme u svrhu edukacije policijskih službenika i studenata Visoke policijske škole

Iznimno smo zahvalni tvrtci GDi koja je Policijskoj akademiji ustupila na korištenje paket „ArcGIS Academic Departmental Large“ koji će osuvremeniti kurikulum Visoke policijske škole, a koristit će se i na svim ostalim razinama policijskog obrazovanja. GDi nam je omogućio da kroz korištenje GIS aplikacija dodatno unaprijedimo kvalitetu nastavnog procesa kroz koji će studenti naučiti prepoznati i iskoristiti mogućnosti modernih geoinformacijskih alata i njihovu primjenu u sklopu kriminalističkih tehnika povezanih s praćenjem lokacije.

GDi je specijalizirana srednje velika tvrtka iz srednje Europe koja posluje u 14 zemalja i fokusirana je na razvoj vlastitih visokotehnoloških rješenja za digitalizaciju industrije i društva. GDi uvijek nastoji doprinijeti zajednici u kojoj djeluje, pa tako i ovom donacijom koja podupire edukaciju budućih policijskih službenika i kriminalista. Ovim sporazumom tvrtka GDi i Ministarstvo unutarnjih poslova proširuju 25 godina dugu suradnju tijekom koje je uspješno implementirano više složenih aplikacija i rješenja.

Pisane vijesti