Testiranje kandidata za interni oglas od 6. veljače

Slika ILUSTRACIJE/policija3.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova obavještava kandidate da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 6. veljače 2013. godine, održati u utorak, 26. veljače 2013. godine s početkom u 9 sati u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1.

Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodna radna mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova obavještava kandidate da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 6. veljače 2013. godine, održati u utorak, 26. veljače 2013. godine s početkom u 9 sati u Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1.

Testiranje se sastoji od provjere znanja važnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi sa putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 5 bodova. 

Popis kandidata pogledajte ovdje.  



Stranica