Tečaj za pritvorske nadzornike

Tečaj je proveden učenjem na daljinu primjenom videokonferencijskog sustava Big Blue Button integriranog u sustav e-obrazovanja Policijske akademije

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju 5. listopada 2021.godine održan je Tečaj za pritvorske nadzornike za šest policijskih službenika iz pet policijskih uprava (Brodsko-posavske, Ličko-senjske, Vukovarsko-srijemske, Zagrebačke i Međimurske).

Uslijed zahtjevne epidemiološke situacije u Republici Hrvatskoj uzrokovane epidemijom bolesti  COVID 19, Tečaj je proveden uporabom Big Blue Button (BBB) videokonferencijskog sustava koji je integriran u naš sustav e-obrazovanja.

Završetkom Tečaja za pritvorske nadzornike polaznici su stekli potrebna znanja za samostalno obavljanje poslova pritvorskog nadzornika pravilnom primjenom odredaba Zakona o kaznenom postupku.

Predavači na Tečaju su bili policijski službenici Dubravko Jackiv i Josip Ribarić iz Operativno-komunikacijskog centra policije Ministarstva unutarnjih poslova.

Polaznike Tečaja je prije početka pozdravio Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, zaželjevši im uspješan rad u specifičnim uvjetima učenja na daljinu primjenom modernih tehnoloških rješenja.   

Pisane vijesti