Tamburaški sastav djelatnika MUP-a nastupio u Domu u Maksimiru

Slika topvijesti/2014/lipanj/koncert0.jpg

U sklopu glazbenog popodneva koje se u Domu za starije i nemoćne osobe Maksimir organizira svakog četvrtka, članovi tamburaškog sastava koncertom u trajanju od sat vremena oduševili su sve prisutne. 

Foto: MUP

Tamburaški sastav djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, u četvrtak, 5. lipnja, nastupio je u depadansi Doma za starije i nemoćne osobe Maksimir.

U sklopu glazbenog popodneva koje se u Domu za starije i nemoćne osobe Maksimir organizira svakog četvrtka, članovi tamburaškog sastava koncertom u trajanju od sat vremena oduševili su sve prisutne. Svaka skladba bila je popraćena velikim pljeskom, a izvođenje poznatih skladbi poput "Croatio, iz duše te ljubim", "Ruža crvena", "Dok palme njišu grane" i sl. potaknulo je i publiku na pjevanje.

Tamburaškom sastavu koji nešto više od mjesec dana, pod vodstvom prof. Nevenke Pavleković djeluje u Policijskoj akademiji, ovo je bio prvi koncert. Članovi sastava su: Antonio Franković i Mario Žemberi - bisernica, Nikola Koritar i Josip Štimac - brač, Ivan Sučić - bugarija, Boris Novak - bas.

Nadamo se još velikom broju koncerata tamburaškog sastava i pozivamo i ostale zainteresirane djelatnike MUP-a da im se priključe.



Stranica