Tamburaški orkestar Policijske akademije nastupio u Domu u Maksimiru

Slika topvijesti/2014/veljaca/tamburasi000.jpg

Povod nastupa bilo je sudjelovanje u glazbenom popodnevu srijedom koje se organizira za osobe starije životne dobi s područja gradske četvrti Maksimir, ali i drugih područja Zagreba. 

Foto: MUP

Tamburaški orkestar i solisti zbora Policijske akademije nastupili su u srijedu, 26. veljače u Gerontološkom centru Maksimir, u sklopu Doma za starije i nemoćne osobe Maksimir.

Povod nastupa bilo je sudjelovanje u glazbenom popodnevu srijedom koje se organizira za osobe starije životne dobi s područja gradske četvrti Maksimir, ali i drugih područja Zagreba. Izvedbama 14 popularnih skladbi, poput Tene kojom je otvoren nastup, te završne „policijske himne“ Zakletvu svoju Bogu smo dali, tamburaši i solisti oduševili su 90-ak prisutnih pa su umjesto predviđenih sat vremena nastupa izveli i dodatni program u trajanju od 15-ak minuta.

Ravnateljica Doma Maksimir Jasminka Dlesk-Božić, u prigodnom obraćanju i dobrodošlici zahvalila je rukovodstvu Policijske akademije, voditeljici zbora Nevenki Pavleković i zboru i orkestru za uspješnu suradnju, naglasivši kako su u toj ustanovi uvijek dobrodošli.  Na koncert su došli i bivši članovi domske klape kojima je Nevenka Pavleković neko vrijeme bila voditeljica. Veliki dio pjesama, poput Ruže crvene, Vela Luke i drugih, publika je otpjevala zajedno sa zborom, a svako novo oduševljenje poticalo je i članove zbora na još bolju izvedbu.  



Stranica