Studenti Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti na Ljetnoj školi prava

Studenti Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti na Ljetnoj školi prava u organizaciji Pravnog fakulteta u Rijeci i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnji s zakladom Hanns-Seidel-Stiftung

Od 10. do 14. srpnja 2023. godine održana je Ljetna škola prava i ekonomije pod nazivom "ELESS: European law and economy summer school".

Organizatori ljetne škole su Pravni fakultet Rijeka i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u suradnju sa zakladom Hanns-Seidel-Stiftung.

Na Ljetnoj školi prisustvovali su studenti iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Nizozemske, Etiopije i Kosova. Osim studenata Pravnog fakulteta iz Rijeke i Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu već četvrtu godinu za redom sudjeluju i studenti Veleučilišta kriminalistike i javne sigurnosti na prestižnoj Ljetnoj školi, a ove godine su predstavnice bile studentice Damira Bajkovec i Jelena Budimir.

Ljetna škola u Iki idealno je mjesto susreta i druženja studenata iz područja društvenih znanosti. U poticajnom okruženju, uz inovativne metode učenja i multidisciplinarni pristup studenti iz različitih europskih država imali su priliku proširiti svoja znanja i kompetencije u pravnim i društveno-ekonomskim aspektima funkcioniranja Europske unije.

Stranica