Seminari Interventne policije

Slika topvijesti/interventna-psiweb.jpg

U organizaciji Zapovjedništva interventne policije na Policijskoj akademiji održavaju se specijalistički seminari za instruktore Interventne policije...

U organizaciji Zapovjedništva interventne policije na Policijskoj akademiji održavaju se specijalistički seminari za instruktore Interventne policije u razdoblju od 04. do 08. prosinca 2006. godine iz Taktike postupanja i intervencija, naoružanja i nastave gađanja, a od 05. do 08. prosinca iz oblasti foto i video dokumentiranja.

Po završetku oba seminara, predviđena je i humanitarna akcija i posjet svih polaznika seminara Centru za odgoj i obrazovanje "Lug", Lug Samoborski, Bregana, 08. prosinca 2006. godine u 09,30 sati.

Cilj posjeta Centru je upoznavanje s uvjetima u kojima žive i rade  štićenici centra sa različitim stupnjevima oštećenja te predaja prigodnog poklona s ciljem oplemenjivanja korištenja njihovog slobodnog vremena. Sredstva za kupnju poklona su kao i u dosadašnjim humanitarnim akcija samoinicijativno prikupili djelatnici Interventne policije - polaznici seminara.



Stranica