Seminar za pomoćnike načelnika policijskih postaja

Slika /02_vijesti/2021/4 mjesec/IMG_2493.JPG

Seminar srednje razine rukovođenja namijenjen pomoćnicima načelnika policijskih postaja

Danas 19. travnja 2021. na Policijskoj akademiji započeo je seminar srednje razine rukovođenja namijenjen pomoćnicima načelnika policijskih postaja. Seminar je organiziran radi usavršavanja srednje razine rukovođenja, a sastoji se od dva modula, prvi modul zajednički je za sve pomoćnike načelnika policijske postaje, a drugi modul je specifično razrađen za pomoćnike načelnika prema liniji rada, temeljne, kriminalističke i granične policije.

U naredna tri dana pomoćnici načelnika za kriminalističku policiju slušat će predavanja o etici, motivaciji, prevenciji stresa, stilovima vođenja, komunikacijskim vještinama i specifičnim temama vezanim uz rad kriminalistike policije u policijskoj postaji.

Cilj općeg dijela edukacije je podizanje kompetencija rukovođenja te usavršavanje u kvaliteti i brzini donošenja odluka, a cilj stručnog dijela edukacije je podizanje specifičnih znanja i vještina u upravljanju kriminalističkim istraživanjima.

Voditelj seminara je Danijel Žugel, a seminar je otvorio voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Ilija Jakić.

Edukacija će se održavati u kontinuitetu dok ne obuhvatiti sve pomoćnici načelnika policijskih postaja iz svih policijskih uprava.

Pisane vijesti