Seminar Interventne policije iz oblasti Opće i specijalističke tjelesne pripreme

Slika topvijesti/IJP.jpg

Na seminaru će sudjelovati instruktori iz svih Jedinica interventne policije, a u svojstvu predavača sudjelovat će profesor sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. Igor Jukić. Profesor Jukić će tijekom seminara prezentirati najnovija znanstvena dostignuća iz oblasti Teorije treninga i specijalističke tjelesne pripreme.

U organizaciji Zapovjedništva interventne policije na Policijskoj akademiji u razdoblju od 13. do 16. studenog 2006. godine održava se specijalistički seminar iz Opće i specijalističke tjelesne pripreme za instruktore Interventne policije. Na seminaru će sudjelovati instruktori iz svih Jedinica interventne policije, a u svojstvu predavača sudjelovat će profesor sa Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, prof. dr. Igor Jukić. Profesor Jukić će tijekom seminara prezentirati najnovija znanstvena dostignuća iz oblasti Teorije treninga i specijalističke tjelesne pripreme.

Po završetku seminara, 16. studenog, polaznicima će biti uručene posebne diplome, a predviđena je i humanitarna akcija i posjet svih polaznika seminara Centru za odgoj i obrazovanje "Dubrava" te predaja prigodnog poklona djeci sa posebnim potrebama.



Stranica