Ravnatelj Benko u Valbandonu održao radni sastanak

Slika topvijesti/svibanj/valbandon-001web.jpg

Ravnatelj policije Marijan Benko sa članovima svog kolegija održao je jučer 29. svibnja 2007. godine u Valbandonu radni sastanak s kolegijem Policijske akademije...

Ravnatelj policije Marijan Benko sa članovima svog kolegija održao je jučer 29. svibnja 2007. godine u Valbandonu radni sastanak s kolegijem Policijske akademije.

Tema tog sastanka bila je budućnost i perspektiva odmarališta Valbandon kao znanstveno-obrazovne institucije Ravnateljstva policije.

Čelnici Ravnateljstva policije i Policijske akademije obišli su i razgledali radove kojima bi se trebali stvoriti prostorni i materijalni preduvjeti za prenamjenu MUP-ovog odmarališta u Valbandonu, te su također razgledali i novoopremljenu informatičku radionicu. Konstatirano je kako su svi radovi u završnoj fazi i kako će se stvoriti preduvjeti da se već prvi stručni skupovi održe tijekom mjeseca lipnja.

Na radnom sastanku raspravljalo se također i o pripremama za idući tečaj u okviru programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policijac u Policijskoj školi, na Policijskoj akademiji, u školskoj godini 2007/2008. te je zaključeno kako pripreme idu planiranim tijekom i kako su stvoreni preduvjeti za uspješnu realizaciju programa.  


Stranica