Prvi seminar putem Big Blue Button konferencijskog sustava

Po prvi puta seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) konferencijskog sustava koji su policijski službenici Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost uspješno integrirali u naš sustav e-učenja

U organizaciji Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju Policijske akademije 7. lipnja 2021. godine započeo je s radom Pedagoško-instruktivni seminar za predavače-instruktore. Seminar se provodi učenjem na daljinu za devet policijskih službenika iz Uprave za posebne poslove sigurnosti Ravnateljstva policije i Policijskih uprava krapinsko-zagorske, međimurske, varaždinske, brodsko-posavske, splitsko-dalmatinske, istarske i virovitičko-podravske.
 
Po prvi puta seminar se provodi uporabom Big Blue Button (BBB) konferencijskog sustava koji su policijski službenici Službe za razvoj policijskog obrazovanja i nakladničko-knjižničnu djelatnost uspješno integrirali u naš sustav e-učenja. Brojne nove videokonferencijske mogućnosti podići će kvalitetu obrazovnog procesa i svih interaktivnih vježbi koje će se odvijati tijekom Seminara.
 
Po završetku seminara, u trajanju od pet radnih dana, polaznici će steći slijedeće kompetencije:
 
-   planirati nastavu poštujući specifičnosti učenja odraslih,
-   realizirati nastavu uvažavajući specifičnosti polaznika,
-   koristiti različite nastavne metode, oblike rada i nastavnu tehnologiju,
-   izraditi kvalitetnu pripremu nastave,
-   pokazati na primjeren način pripremljeni sadržaj,
-   pružati polaznicima konstruktivne i podržavajuće povratne informacije.
 
 
Seminar su otvorili policijski službenik Aco Martinović iz Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju, kao voditelj seminara i Ines Žabek voditeljica nastave na seminaru, koji su polaznicima zaželjeli uspješan i kvalitetan rad.

Pisane vijesti