Prvi godišnjak Policijske škole „Josip Jović“

Iz tiska je izišao prvi Godišnjak Policijske škole „Josip Jović“ – 14. naraštaj koji će biti dostupan na sutrašnjoj svečanoj prisegi

Iz tiska je danas, 12. srpnja izišao prvi Godišnjak Policijske škole „Josip Jović“ – 14. naraštaj. Godišnjak je nastao na poticaj Renate Odeljan, voditeljice Policijske škole „Josip Jović“, osmislila ga je Otilija Mandić Trkulja, a grafički ga je sjajno uredio Davorin Šaramo iz AKD-a sa suradnicima.

Oblikovan u petnaestak tematskih cjelina, Godišnjak obuhvaća brojne nastavne i izvannastavne aktivnosti realizirane tijekom protekle školske godine u Policijskoj školi „Josip Jović“ te raznolike društvene događaje u kojima su polaznici i nastavnici sudjelovali.

Sadržaj čini četrdesetak tekstova raznih autora te stotinjak fotografija, koje je većim dijelom snimio mladi fotograf, polaznik Tomislav Dunđer.

U subotu, 13. srpnja na Policijskoj akademiji, tijekom priredbe organizirane u povodu svečane prisege polaznika 14. naraštaja, Godišnjak će biti dostupan polaznicima i uzvanicima.
 

Stranica