Prerani odlazak mladog polaznika Policijske škole „Josip Jović“

U 20. godini prerano nas je napustio Mato Matić polaznik Odjela 19 P 17

U svojoj 20. godini, dana 31. srpnja 2022. godine prerano nas je i zauvijek napustio Mato Matić iz Županje, polaznik odjela 19 Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u školskoj godini 2022./2023. P 17
 
Ispraćaj pokojnog Mate Matića biti će danas, 1. kolovoza 2022. u 16 sati na mjesnom groblju u Domaljevcima, Orašje, BiH.
 
Kolegice i kolege, polaznice i polaznici, nastavnici i nastavnice, razrednica odjela 19, voditelji odgojnih skupina i cjelokupno osoblje Policijske akademije pamtiti će Matu kao osobu koji je prvenstveno obožavao policiju, poziv za koji se opredijelio s puno ljubavi i interesa.  Isticao se svojim primjerenim ponašanjem i vedrom naravi, ljubaznošću, zainteresiranošću usvajanja što više vještina, a prvenstveno susretljivo pomažući svojim kolegicama i kolegama, polaznicima i polaznicama u usvajanju nastavnog gradiva.
 
Prerani odlazak našeg Mate, kod svih nas ostavlja neizbrisiv trag, jer usprkos uloženom trudu i naporu u obuci, zauvijek je zaustavljen u ostvarenju svojih mladenačkih snova da postane policajac.
 
"Počivao u miru Božjem i neka mu je laka hrvatska gruda.

Pisane vijesti