Poziv na testiranje za javni natječaj od 16. travnja

Slika A1_WEB_ILUSTRACIJE/MUP_ILUSTRACIJE/zastave_mup_policija.jpg

Foto: MUP/Ilustracije   

Komisije za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu u Ministarstvo unutarnjih poslova, izvješćuju da će se testiranje kandidata / kandidatkinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova, te u Narodnim novinama, broj: 47/2014 dana 16.04.2014. godine 

održati dana 10. lipnja 2014. godine na Policijskoj akademiji, Avenija Gojka Šuška 1, Zagreb, s početkom u 10.00 sati.

Po dolasku radi provjere znanja, od kandidata / kandidatkinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati / kandidatkinje koji ne mogu dokazati identitet ne mogu pristupiti testiranju.

Za vrijeme pisane provjere znanja i sposobnosti kandidati / kandidatkinje se ne smiju služiti literaturom i zabilješkama, ne smiju napuštati prostoriju u kojoj se odvija testiranje i moraju obavezno isključiti mobitele.

Pisani dio testiranja sastoji se od:

  • poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske (svi kandidati / kandidatkinje),
  • provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta (za radna mjesta za koja je potrebno radno iskustvo),
  • osnove upravnog područja za koje je raspisan javni natječaj (za radna mjesta za koja se traže vježbenici)

Za radna mjesta pod rednim brojevima 1a, 4a i 5a testiranje će se provesti i iz znanja engleskog jezika.

Pravni izvori za pripremanje kandidata / kandidatkinja za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova, kao prilog javnom natječaju za svako radno mjesto.

Smatra se da je kandidat / kandidatkinja koji nije pristupio testiranju povukao / povukla prijavu na javni natječaj i više se ne smatra kandidatom / kandidatkinjom.

Kandidati / kandidatkinje koji su zadovoljili na provjeri znanja, odnosno ostvarili najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.

Razgovor (intervju) s kandidatima / kandidatkinjama koji su zadovoljili na provjeri znanja obavljat će se u periodu od 12. lipnja 2014. godine do 18. lipnja 2014. godine, u Ministarstvu unutarnjih poslova, Ulica grada Vukovara 33, Zagreb.

Termini razgovora s kandidatima / kandidatkinjama bit će objavljeni na web stranici ovog Ministarstva dana 11. lipnja 2014. godine. 

Imena kandidata / kandidatkinja koji udovoljavaju formalnim uvjetima iz javnog natječaja i koji su pozvani na testiranje možete saznati klikom OVDJE.



Stranica