Potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova sa izaslanstvom posjetili izložbeni prostor Policijske akademije na Interliberu

Dana 11. studenoga u paviljonu 6. Zagrebačkoga velesajma izložbeni prostor PA posjetili su potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović, ministri Radovan Fuchs i Nina Obuljen Koržinek te ravnateljica Zagrebačkog velesajma Renata Suša

Nakon uspješnih višegodišnjih nastupa na međunarodnom sajmu knjiga - Interliberu, Ministarstvo unutarnjih poslova i ove godine izlaže svoja stručna izdanja na Zagrebačkome velesajmu - u paviljonu broj 6, na štandu 3E.
Prigoda je za to predstavljanje publikacija iz područja policije i policijske znanosti, kriminalistike, kaznenog materijalnog, procesnog i izvršnog prava, međunarodnog javnog i kaznenog prava, nacionalne sigurnosti, kriminologije, penologije, viktimologije, sudske medicine, forenzične psihologije i psihijatrije, forenzične antropologije, kriminalističke statistike, policijskog menadžmenta i drugih stručnih izdanja koje je objavilo Ministarstvo.
Važan dio izdavaštva Ministarstva unutarnjih poslova čini i stručni časopis Policija i sigurnost, koji je u 69 godina, koliko izlazi, prerastao u respektabilan stručni i znanstveni prijenosnik informacija strukovnoj i široj zajednici, a o čijoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da je od 2017. godine indeksiran u prestižnu bazu Web of Science Core Collection, u citatnom indeksu Emerging Sources Citation Indeks, što ga svrstava u A1 kategoriju časopisa. 
Prezentacijski prostor Ministarstva unutarnjih poslova posjetili su dana 11. studenoga potpredsjednik Vlade RH i ministar unutarnjih poslova dr. sc. Davor Božinović, ministri Radovan Fuchs i Nina Obuljen Koržinek te ravnateljica Zagrebačkog velesajma Renata Suša koje su dočekali načelnik Policijske akademije Josip Ćelić, zamjenica načelnika Mirjana Abramović, voditelj aktiva u Policijskoj školi "Josip Jović"  Mario Culej i voditeljica Službe za nakladničko-knjižničnu djelatnost i Muzej policije Helena Jelinek Mareljić.
Izaslanstvo je informirano o novim izdanjima i brojnim građanima koji su posjetili izložbeni prostor u kojemu su uz kupnju knjiga mogli dobiti informacije o upisu u Policijsku školu, ali i aktivirati svoje e-osobne iskaznice.

Stranica