Posjet ministra Rončevića mladom kadetu u KBC 'Rebro'

Slika topvijesti/lipanj08/rebro_kadet.jpg

Ministar Rončević i zamjenik ravnatelja policije Nađ, sa suradnicima danas, 18. lipnja, posjetili su kadeta PA Budinčević Tomislava, koji je u ponedjeljak ozlijeđen tijekom treninga.

Ministar unutarnjih poslova Berislav Rončević i zamjenik ravnatelja policije Ivan Nađ, sa suradnicima danas, 18. lipnja, na KBC Rebru posjetili su kadeta Policijske akademije Budinčević Tomislava, koji je u ponedjeljak ozlijeđen tijekom treninga u dvorani Akademije vježbajući borilačke zahvate u redovnoj obuci Programa obrazovanja odraslih za zanimanje policajac.

Posjetitelje iz MUP-a, osim ugodno iznenađenog Tomislava Budinčevića, dočekali su i ravnatelj KBC Rebro akademik Željko Reiner te predstojnik Klinike za neurokirurgiju prof. dr. sc. Josip Paladino.
Naš kadet Tomislav, inače Šibenčanin, na radost svih, rekao je kako se osjeća vrlo dobro te u prisnom razgovoru pohvalio predani rad doktora i medicinskih sestara, odnosno, cijelog osoblja Klinike za neurokirurgiju, na čemu im je osobno zahvalio i ministra Rončević.
Kako bi mu oporavak protekao što ugodnije, na kraju posjeta gosti iz MUP-a razveselili su ga i košarom punom svježeg voća.




Stranica