Policing Insight: Projekt Unity jača veze između hrvatske policije i različitih zajednica

Slika /02_vijesti/2020/06/unity/ruza01.jpg

Poznati časopis Policing Insight objavio je intervju s prodekanicom Visoke policijske škole za istraživanje, razvoj i sveučilišni studij doc. dr. sc. Ružom Karlović u kojem je prikazan rad Visoke policijska škole (VPŠ) u međunarodnim projektima.

Radi se o projektima unutar EU programa Obzor2020, Erasmus+ i COST mreže i drugih te njihov doprinos međunarodnoj vidljivosti i reputaciji VPŠ u međunarodnoj zajednici.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Policing Insight ima više od 100 000 pretplatnika, uglavnom iz Ujedinjenog Kraljevstva, odnosno Velike Britanije i Sjeverne Irske, ali i pripadnika tijela za provedbu zakona iz Kanade, Australije i Novog Zelanda.

Policing Insight pokriva paletu tema o policiji i tijelima za provedbu zakona, o  praksi, kriminalitetu i tehnologiji  putem članaka, izvještaja, baze podataka vijesti, analiza, stručnih mišljenja i izvješća iz nacionalnih, lokalnih i specijaliziranih časopisa te ključnih organizacija za policiju i kazneno zakonodavstvo.

Časopis podržava suradnju između policijskih i kaznenopravnih organizacija te drugih sektora, industrije i akademske zajednice kako bi pronašli napredna rješenja za izazove u radu policije i tijela za provedbu zakona.

Stranica

Dokumenti