Policijska akademija u utrci Wings for Life World Run

Slika topvijesti/2016/svibanj/wings for life/wings for life5.JPG

U globalnoj utrci Wings for Life World Run, koja je održana u nedjelju, 8. svibnja u Zadru, sudjelovali su polaznici Policijske škole „Josip Jović“, polaznici prethodnih generacija, studenti i djelatnici Policijske akademije te policijski službenici – gosti iz Mađarske.

U globalnoj utrci Wings for Life World Run, koja je održana u nedjelju, 8. svibnja  u Zadru, sudjelovali su polaznici Policijske škole „Josip Jović“, polaznici prethodnih generacija, studenti i djelatnici Policijske akademije te policijski službenici – gosti iz Mađarske.

Treći put za redom Zadar je bio domaćin ove velike utrke koja je sa sedam tisuća sudionika Hrvatsku svrstala na treće mjesto u svijetu po broju trkača.

U organizaciji Policijske akademije ove godine sudjelovalo je 96 trkača.

Policijski službenici iz susjednih zemalja već tradicionalno sudjeluju kao gosti Policijske akademije pa je tako već drugu godinu za redom sudjelovao i policijski službenik iz Mađarske Tamás Baán koji je osvojio peto mjesto s pretrčanih 47,26 km.

Polaznici Policijske škole, studenti i svi djelatnici koji su sudjelovali u organizaciji i samoj utrci ponovno su pokazali svoje veliko srce i pridonijeli humanitarnom cilju prikupljanja sredstava za pronalazak lijeka za bolesti leđne moždine.

Svim kolegicama i kolegama žele poručiti kako se kroz malo dobre volje i sportsko druženje može pomoći drugima i steći prekrasno iskustvo za cijeli život.



Stranica