Policijska akademija "Prvi hrvatski redarstvenik" na Interliberu 2023.

Od 7. do 12. studenoga u paviljonima 5., 6., 7. i 7A Zagrebačkoga velesajma održava se 45. Međunarodni sajam knjiga - Interliber 2023. na kojemu Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik” izlaže svoje brojne nakladničke naslove u paviljonu 6/3E.  

I ove godine, četvrti puta za redom, Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik” izlaže svoja stručna izdanja na Zagrebačkom velesajmu na međunarodnom sajmu knjiga - Interliber 2023.

Ovo je prigoda za predstavljanje publikacija iz područja policije i policijske znanosti, kriminalistike, kaznenog materijalnog, procesnog i izvršnog prava, međunarodnog javnog i kaznenog prava, nacionalne sigurnosti, kriminologije, penologije, viktimologije, sudske medicine, forenzične psihologije i psihijatrije, forenzične antropologije, kriminalističke statistike, policijskog menadžmenta i drugih stručnih izdanja koje je Ministarstvo do sada objavilo.

Za istaknuti je da se na Interliberu predstavlja i naš stručni časopis Policija i sigurnost, koji ove godine slavi 70 godina izlaženja, a koji je prerastao u respektabilan stručni i znanstveni prijenosnik informacija strukovnoj i široj zajednici. O njegovoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da je od 2017. godine indeksiran u prestižnu bazu Web of Science Core Collection, u citatnom indeksu Emerging Sources Citation Indeks, što ga svrstava u A1 kategoriju časopisa. 

Na glavnoj pozornici šestog paviljona u četvrtak 9. studenoga u 14 sati predstavit će se nova knjiga izv. prof. dr. sc.  Željka Karasa: Osnove kriminalistike.

Izložbeni prostor Policijske akademija „Prvi hrvatski redarstvenik” nalazi se u paviljonu broj 6, na štandu 3E, a radno vrijeme Interlibera u utorak, srijedu, četvrtak i nedjelju bit će od 10 do 20 sati, a petak i subotu od 10 do 21 sat.
 

Stranica