Policijska akademija poziva građane da se odazovu utrci "Holjevka"

Slika /02_vijesti/2018/2019/holjevka.jpg

Riječ je o humanitarnoj utrci koju organizira Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti. Utrka spaja stari i Novi Zagreb, a ove godine se organizira u dužini od 5000 i 10 000 metara

Policijska akademija poziva građane da se odazovu utrci "Holjevka" te podrže polaznike, policijske službenike, kao i sve one koji će sudjelovati.
Riječ je o humanitarnoj utrci koju organizira Zagrebački atletski savez u suradnji sa Zakladom policijske solidarnosti. Utrka spaja Stari i Novi Zagreb,  a ove godine se organizira u dužini od 5000 i 10 000 metara
Start utrke građana je u nedjelju 3. ožujka 2019. godine u 11 sati  na zagrebačkom Mostu slobode, a cilj utrke je na Bundeku.
Više o utrci možete pročitati na poveznici
Trasa staze: Start na Mostu slobode * Ulica Hrvatske bratske zajednice * Dvorana Lisinski * Avenija Većeslava Holjevca (iznad Slavonske) * Most Slobode * križanje Avenije Većeslava Holjevca i ulice Jozefa Antalla * Most slobode * drugi isti krug * Cilj u parku Bundek
Organizator je omogućio sudjelovanje na utrci, bez plaćanja kotizacije, za polaznike Policijske akademije i djelatnike MUP-a. Svaki natjecatelj na poklon dobiva majicu sa startnim brojem, prolaskom kroz cilj dobije medalju dok će pojedinci u posebnim kategorijama i onim policijskim biti posebno proglašeni i nagrađeni.
Policijski službenici podatke za prijavu dostavljaju Maji Krajcar na e-mail: mkrajcar@mup.hr s naznakom „Holjevka 2019. - Prijava“ do utorka 26. veljače 2019. godine do 15:00 sati.
U e-mailu je potrebno navesti  ime i prezime, klub (ukoliko niste član nijednog kluba upisujete IND.), dužinu utrke (5 ili 10 km), datum rođenja, e-mail adresu, spol, ustrojstvenu jedinicu MUP-a, veličinu majice).
Sudionici MUP-a mogu uplatiti i dobrovoljni prilog na račun Zaklade policijske solidarnosti IBAN: HR0723900011100332922.


Stranica