Policijska akademija osvojila drugo mjesto na malonogometnom turniru

Polaznici Policijske škole “Josip Jović” u subotu, 11. lipnja sudjelovali su na humanitarnom malonogometnom turniru u Gradu mladih   

U subotu, 11. lipnja odigran  je malonogometni turnir humanitarnog karaktera u sportskom centru “Concordia” u zagrebačkom Gradu mladih na kojem su sudjelovali polaznici Policijske škole “ Josip Jović”.
 
Na turniru je sudjelovalo deset nogometnih ekipa podijeljenih u dvije skupine, koje su igrale svaka sa svakom ekipom, te su na kraju grupnog natjecanja najbolje ekipe ušle u polufinale, odnosno dvije prve i dvije druge ekipe iz grupa.

Nogometnu ekipu “Policijska akademija” predvodio je policijski službenik za stručnu izobrazbu Silvijo Faletar, dok je kapetan ekipe bio polaznik Matej Kekelj.
U zanimljivom nadmetanju svih nogometnih ekipa u finalu su se na kraju našle ekipa “Policijska akademija”  i ekipa “Agram” “. Utakmica je završila pobjedom ekipe “Agram” nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca budući da je rezultat u regularnom djelu bio 1:1.

Ekipa “Policijske akademije” tako je osvojila visoko 2. mjesto uz izvrsnu predstavu s pet uvjerljivih pobjeda kroz grupnu fazu i polufinale. Tako su redom ostvarene pobjede protiv ekipe “Intersport” rezultatom 4:0, protiv ekipe “Elektrokovina” 1:0, protiv ekipe “Daikin” 7:1, protiv ekipe “Aerotech” 10:0 i protiv ekipe Zlaring 2:0.

Osim nagrade za 2. mjesto polaznik Marko Palaveršić iz ekipe “Policijska akademija” osvojio je nagradu za najboljeg vratara turnira.

Rezultat našeg tima izvrstan je, ali on i doprinosi afirmaciji i interesu zvanja policijskog službenika.

Upravo je sudjelovanje na raznim sportskim kulturnim i strukovnim manifestacijama ono što omogućuje polaznicima da pokažu i unaprijede svoje od ranije stečene talente i vještine te nastave sa svojim sportskim i drugim aktivnostima uz redovno školovanje.
                             

Stranica