Policijska akademija na streljačkom natjecanju u Stobreču

Slika topvijesti/2018/05_svibanj/stobrec_natjecanje_00.jpg

Ekipa Policijske akademije u sastavu: Hrvoje Marić, Davor Benšak i Ante Džapo, zauzela je 2. mjesto u ukupnom poretku, zaostajući samo sedam bodova za pobjednicima iz Crne Gore

U subotu, 5. svibnja 2018. godine na strelištu u Stobreču, održan je VI. međunarodni kup u streljaštvu u organizaciji regionalnog IPA kluba iz Splita. Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 75 natjecatelja raspoređenih u 22 ekipe iz šest država (Češka, Federacija BiH, Crna Gora, Slovačka, Njemačka i Hrvatska).

U jakoj međunarodnoj konkurenciji vještinu rukovanja i gađanja vatrenim oružjem pokazalo je šest članova sekcije Streljaštvo Policijske akademije podijeljenih u dvije ekipe. Jednu ekipu činili su polaznici Policijske škole, a drugu instruktori i višegodišnji članovi Sekcije.

Ekipa Policijske akademije u sastavu: Hrvoje Marić, Davor Benšak i Ante Džapo, zauzela je 2. mjesto u ukupnom poretku, zaostajući samo sedam bodova za pobjednicima iz Crne Gore.

Ovo natjecanje je za polaznike i polaznice Policijske akademije prvo ovakvog tipa te im je pokazatelj i dokaz kako se trud i rad itekako isplati, a svaki rezultat može biti motivacija za daljnje ulaganje i napredovanje u znanjima i vještinama koje mogu prikupiti tijekom svog boravka na Policijskoj akademiji. 



Stranica