Policijska akademija na Međunarodnom sajmu knjiga – Interliber 2021

Od 9. do 14. studenoga u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkoga velesajma održava se 43. Međunarodni sajam knjiga - Interliber 2021. na kojemu Policijska akademija izlaže svoje brojne nakladničke naslove

Policijska akademija na Zagrebačkome velesajmu sudjeluje kao izlagač na 43. Međunarodnom sajmu knjiga – Interliber 2021. U paviljonu broj 6, na štandu 2g nalazi se izlagački prostor Policijske akademije na kojemu se mogu kupiti izdanja Ministarstva unutarnjih poslova, udžbenici, nastavna literatura, priručnici, rječnici te stari i novi brojevi časopisa Policija i sigurnost.

Nakladničkom djelatnošću Ministarstvo unutarnjih poslova nastoji zadovoljiti potrebe za stručnom i znanstvenom literaturom, naročito udžbenicima i to iz nekoliko područja: kriminalistike, kriminologije, pravnih znanosti, pravila policijske službe, prometa, policijske etike i ljudskih prava, organizacije i rukovođenja policijom, stranih jezika, socijalne pedagogije i slično.

Časopis Policija i sigurnost nudi obilje reprezentativnih članaka iz područja policije i policijske znanosti, kriminalistike, kaznenog materijalnog, procesnog i izvršnog prava, međunarodnog javnog i kaznenog prava, nacionalne sigurnosti, kriminologije, penologije, viktimologije, sudske medicine, forenzične psihologije i psihijatrije, forenzične antropologije, kriminalističke statistike, policijskog menadžmenta i drugih srodnih područja.

Ovogodišnji je Interliber stjecište internih susreta zajednice nakladnika i knjižara, autora i ilustratora; živopisno okupljalište kulturnih djelatnika, putopisaca, autora stručnih publikacija; pozornica za predstavljanje knjiga te vodiča kroz svjetsku baštinu; mjesto neizostavne najave novih izdanja te popularnih popusta; rasadnik beletrističkih uspješnica, korisnog štiva za učenike, priručnika za roditelje i pedagoge; lepeza audio knjiga, političkih publikacija.

Budući da je Interliber najveći nacionalni književni događaj, činjenica da Ministarstvo unutarnjih poslova izlaže svoje publikacije,  nas kao nakladnike izuzetno veseli jer se možemo susresti s čitateljima uživo te dodatno potaknuti njihovu i našu čitateljsku znatiželju i kreativnu potrebu.

Pozivamo vas da nas posjetite kako bismo zajedno pronašli najbolje naslove za vaše police uz napomenu da je ulaz slobodan za osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, negativnim PCR testom ili brzim antigenskim testom.

Educirani djelatnici, upućeni u nakladničku tematiku, bit će otvoreni za vaše konstruktivne upite i rado će vam sugerirati recentnu literaturu.

Sva MUP-ova izdanja mogu se, osim na Interliberu, kupiti i u knjižari Policijske akademije.

Pisane vijesti